Spraytan

Spraytan i Aalborg

21.11.2018
Dette indlæg er virkelig gammelt, men jeg får stadig mange henvendelser denne vej igennem, så derfor har jeg opdateret indlægget med ny information, priser og korrekte links :-)

Jeg får utroligt mange henvendelser omkring spraytan, hvordan sådan en behandling foregår, men også hvad man skal være opmærksom på. Så her er et lidt mere dybdegående indlæg omkring spraytan.

Hvad skal man gøre inden?
Skrub din hud dagen før behandlingen, gerne med en handske, og ikke med en skrubbecreme/bodyscrub. Kom bodylotion på, hvis du skrubber huden dagen før, men ikke på selve dagen. Ingen deodorant, makeup eller parfume. Parfumen/deodoranten kan resultere i grønne pletter.

På selve dagen går du i bad igen, og frotterer godt med håndklædet når du tørre dig. Ingen creme, parfume/deo eller makeup (mascara er OK).

Hvad med nye tatoveringer?
Jeg anbefaler, at man venter til tatoveringen er helet, før man får spraytan. Dette kan nemt tage op til 4 uger. Spraytan vil ikke dække din tatovering. Spraytan er ligesom at få en kulør i solen.

Barbering
Man kan godt barberere sig før behandlingen, men sørg for at skyl al evt. lotion fra skraberen grundigt af. Man kan godt barbere sig efter behandlingen, men bør ikke gøre det for ofte.

Mørkt løst tøj
Ankom i mørkt løst tøj, og mørkt undertøj. INGEN stramme jeans/leggings! Forbered dig på, at du først bør gå i bad efter 6-8 timer. Kan du undvære BH efter behandlingen, er det bedst.

Ingen lange bade & svømmehal
Farven holder bedst, hvis du holder dig fra lange bade eller svømmehaller. Sørg for at give din hud rigeligt med bodylotion, så huden holdes fugtig. Undgå at svede og dup huden tør efter bad. Farven forsvinder næsten helt ved brug af svømmehal.

Graviditet
Jeg tilbyder en helt Økologisk parfumefri spraytan, hvis man er meget opmærksom på, hvad man påfører sin krop. Men de fleste gravide kunder jeg har, får de helt almindelige behandlinger, som indeholder parfume.

Brug masser af bodylotion i dagene op til behandlingen
Hold huden fugtig før behandlingen. Hvis du har tørre plomager vil du få pletter i farven. Hold derfor din hud fugtig.

Regnvejr
Ta’ altid en paraply med og tøj der dækker hele din krop, hvis der er risiko for regnvejr. Din tan må ikke komme i kontakt med vand før efter 6-8 timer efter.

Smitter farven af?
Ja. Den smitter af indtil du går i bad, og skyller overskudsfarven af. Dog ikke That So Medium, som er helt gennemsigtig ved påføring. Undgå hvide tekstiler, og kontakt med andre. Det kan dog vaskes af tøjet igen. Behandlingen er ikke oplagt til kvinder der ammer.

Træning/fitness/varme lande
Det anbefales absolut ikke, at man får en spraytan, hvis man har planer om, at dyrke meget hård motion. Sveder man imens man har fået en spraytan, så kan det give pletter især under armene og imellem fingrene. Pletterne kan oftest udjævnes med en skrubbehandske, men holdbarheden af farven vil generelt være kortere.

Orange? Skalle af?
Man bliver ikke orange, og farven skaller ikke af. Farven bliver pæn naturlig og skaller ikke af, hvis man følger vejledningen: Skrub huden godt, ingen bodylotion/parfume/deo/makeup inden behandlingen. Efter første bad bruger man bodylotion/håndcreme i rigelige mængder.

Er der flere farver?
Der er mange forskellige væsker at vælge imellem, men jeg elsker dem alle sammen. De har hver deres formål. Det er dog altid en god ide, at starten ud med enten en Medium farve, eller en Express behandlinger, hvor du bliver mørkere, desto længere tid du venter inden dit første bad.

Når farven falmer..
.. vil den næsten altid forsvinde i ansigtet først. Ved rens af ansigtet hver dag, vil farven hurtigt forsvinde. Derfor bruger jeg altid spraydåsen fra That’s so. Den er helt fantastisk, og jeg sælger den til den absolut bedste pris. Køb den i salonen eller online lige her, til bare 159 kr. (Normalpris 195 kr.)

Pris
Fra 135-275 kr. alt efter produkt

Kontakt
Book online her.


Lige efter behandlingen


Uden spraytan


Med spraytan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 kommentarer

 • Maiken

  Hvis man nu barbere ben og sådan nogle gange om ugen, og man dyrler lidt motion, hvor længe vil det så ca. holde?

  • EverydayBlog

   Det kan jeg desværre ikke sige. Det afhænger meget af plejen og hudtypen. Men motion og barbering er ikke godt for din spraytan og den vil sikkert blive ujævn.

 • Maiken

  Der står inde på din hjemmeside at: “Du bestemmer selv hvor meget tøj du ønsker at have på under behandlingen.”. Hvis man nu gerne vil have en jævn og pæn farve over HELE kroppen, kan det så godt lade sig gøre?

 • Natascha

  Hej Mette :)
  Jeg har lige været inde til spraytan ved dig, men mine hænder er ikke ordenlige. Jeg kan sagtens sende billeder til dig af det, men syntes det ser lidt træls ud :(

  • EverydayBlog

   Hej. Jeg kan desværre ikke gøre så meget anderledes ved selve behandlingen. Det er mere forberedelserne der skal/kan ændres på. Husk at du endnu ikke har været i bad, og har fået den overskydende farve af.

 • Natascha

  Hm. Syntes bare mere at det ligner du slet ikke har farvet dem for de er helt hvide i forhold til alt andet :)

  • EverydayBlog

   Alle er forskellige, nogle kan ikke tage ligeså godt imod farve på hænderne som andre. Måske bør du undlade creme på hænderne næste gang. Men igen, der er endnu ikke gået de 8 timer.

 • Camilla Nikolajsen

  Hej

  Vi ved ikke, om du kan hjælpe os, men vi står og skal lave et projekt, hvor vi skal bruge prisen på en spraytan-maskine, er det sådan at du ved det?

  Vh nogle piger fra Aalborg

 • Maria Juul Sørensen

  Hej jeg har ikke fået spraytan af dig, men har et spørgsmål :) Jeg har fået spraytan, hvor det lå pænt over hele kroppen bortset fra mine hænder. De var hvide og det ligner jeg har handsker på :)
  Jeg inden tanningen smurt bodylotion på de tørre steder på huden og efter sagde hende jeg fik det lavet ved at jeg skulle vaske hænder. Er det forkert? Eller hvad skal man gøre?

  Med venlig hilsen
  Maria

  • EverydayBlog

   Hej Maria,

   Hvis du både har fået creme på, og har skyllet dine hænder forholdsvis tidligt, så kan jeg virkelig godt forstå at de er helt blege. Hvis du kommer creme på, så bliver farven lysere. Så burde du sagtens kunne lade din spraytan sidde på dine hænder i samme tid, som på resten af kroppen. Jeg plejer og sige til mine kunder, at de også gerne skal have creme ovenpå hænderne, så de ikke bliver for mørke. Nogle anbefaler, at man ikke kommer creme på, og så vasker hænderne efter et par timer i stedet, men det synes jeg personligt er lidt risikabelt, da det kan være svært og undgå at sprøjte lidt med vandet og så kommer der jo pletter på armene. Så næste gang synes jeg helt sikkert, at cremen skal på, og så lad din spraytan sidde lige lang tid over det hele. Som det er lige nu, så ville jeg tage en Dennis Knudsen Sunspa. Smør dine hænder ind i en fed creme, og sprøjt meget lidt på hænderne, på GOD afstand, måske 50 cm. Skyl det af efter lidt kortere tid end der står på dåsen, så tror jeg at overgangen i det mindste bliver mindre tydelig! :-)

   • Maria Juul Sørensen

    Okay tusinde tak for hjælpen. Så jeg skal smøre creme på hele hånden ved næste behandling? :) og hvordan skal man stå med hænderne. Har hørt man skal bøje fingrene lidt, så farven også kommer ned i revnerne, men det ser måske ikke så naturligt ud.

    Med venlig hilsen
    Maria igen :)

    • EverydayBlog

     Du kan sagtens bøje fingrene lidt, bare sørg for at holde dem bøjet i en 5 sekunders tid, så det også tørrer ind. Creme på håndflade og ovenpå hænderne ja :-) Får du slet ikke noget af vide inden behandlingen? :-D

 • Belinda

  Hejsa

  Jeg vil gerne vide om man dagligt må bruge almindelige øjenmake up fjernere, skintonics m.m. til at fjerne make up med, når man har fået spraytan?

  på forhånd tak for svaret:-)

  • EverydayBlog

   Din spraytan vil altid falme hurtigt i ansigtet, så det kommer sig ikke så nøje, hvilken rens du bruger :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.