Parykker

Skilningen på en lace front wig

De sidste par dage, er jeg blevet forelsket på ny, i min paryk. Jeg blev lidt træt af den forleden, fordi jeg først gik i gang med at sætte parykken på, kort tid før jeg skulle afsted og på arbejde. Dum ide! Man skal tage sig god tid, indtil man får øvet sig til at blive kvik.

Der er så mange ting der kan gå galt når parykken skal sidde ordentligt, og jeg havde fuldstændigt glemt alle de tricks jeg havde lært sidste gang jeg brugte min paryk. Da jeg er småsyg og deprimeret i dag, så ville jeg alligevel ikke få lavet noget fornuftigt, så jeg brugte noget tid på at arbejde på parykken.

Elastic-band metoden
Det skal siges, at jeg har påsyet et bredt elastik fra øre-til-nakke-til-øre. Jeg har målt mit hoved af, og påsyet grundigt. Det hjælper helt gevaldigt med, at holde parykken stram og på plads. Nogle gange bruger jeg gerne en hårnål eller to i hver side, men jeg synes det giver unødvendig hovedpine sidst på dagen.
5

Tynd ud i hårgrænsen
Parykken er meget tæt af hår ved hårgrænsen, så jeg tog min bedste pincet og plukkede lidt hår ud cirka 1 cm fra hårgrænsen. Bare sådan lidt tilfældigt, så der blev tyndet lidt ud. Det har jeg så også gjort langs min skilning. Kigger man på det naturlige hår, så er det vist de færreste der har så tætsiddende hårstrå, at man knap kan se hovedbunden :-)
mqdefault

Sådan tog jeg min paryk på i dag..
1. Først lavede jeg en skilning i mit eget hår, cirka dér hvor jeg ville have skilningen i parykken.
2. Så trækker jeg håret tilbage i en lille knold i nakken.
3. I min skilning kommer jeg lidt concealer på med en passende lille børste.
4. Så sætter jeg parykken på og retter den på plads. Skilningen på parykken får jeg placeret på min naturlige skilning.
5. Dernæst tager jeg en saks og klipper små babyhår langs hårgrænsen. Jeg tynder dem med min udtyndersaks til sidst.
6. Til sidst tager jeg lidt pudder og kommer på skilningen på parykken.

paryk

12804536_10153852946451480_1800935434_n

skilning
Close-up! Mit problem er stadig, at få skilningen til at se ordentligt ud. Da mit hår er meget kraftigt, har jeg svært ved, at få parykken lagt helt fladt mod min pande. Nogle gange bruger jeg gel til, at klistre den forreste del ned, men jeg synes tit det bliver noget juks. I dag tog jeg bare et par hårstrå og lavede skilningen rodet, så ser man ikke rigtigt, at den ikke ligger 100% fladt. Før i tiden brugte jeg en wig-cap under, hvor den var hudfarvet, så skilningen så mere naturlig ud, men jeg synes altid at min wig-cap glider tilbage, og det er vanvittigt frustrerende.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.