Hairextensions,  Hårprodukter

Silicon Mix hårkur til Hair extensions

Jeg elsker produkter der virker!

Egentligt har jeg massevis af gange, set forskellige videoer på YouTube, som omtaler denne hårkur fra Silicon Mix. Men jeg har altid været så glad og tilfreds med, at bruge TIGI Resurrection og TIGI Silky Smooth Serum. MEN nu er TIGI Silky Smooth udgået, så jeg har haft behov for, at komme ud og opleve nye produkter, som kan gøre livet med hair extensions, nemmere. Ofte bruger jeg balsammen/conditioner fra TIGI Resurrection, som en hårkur, men håret vil alligevel få brug for noget mere guf, før håret kan holde sig lækkert.

Denne hårkur fra Silicon Mix er, sjovt nok, baseret på silikone. Så bliver de fleste forskrækket, fordi silikone har et skidt ry i forhold til vores eget naturlige hår. Læs f.eks. denne artikel hos Costume, som stærkt fraråder silikone i hår og hudpleje produkter.

“Silikone lægger sig på hårstråerne, får det til at føles blødt og giver illusionen af et sundt og skinnende hår, men det blanke udseende kommer ikke som følge af en velfugtet manke, men i stedet fra den gummiagtige silikone.”

Silikone tilføjer en belægning på hårstråene, så de føles mere bløde og lækre, og så de samtidig ikke ugler sammen. Med hair extensions har vi ikke behovet for, at gå ind og tilføje proteiner til håret, for ofte er hair extensions behandlet med silikone fra fabrikkerne, så alt håret har den samme lækre, og glansfulde overflade når de hænger rundt i salonerne. Når dette lag silikone slides af, så har vi et bart hår, som ofte bliver mat, kedeligt og gerne vil ugle. Min egen erfaring er derfor, at man skal straks handle, hvis ens hair extensions ser matte og triste ud, for så er det kun et spørgsmål om tid, før håret vil ugle, knække og blive umedgørligt. Så… Take action! Silikone tilføjer glans og blødhed. Og hvem ønsker ikke det?

Denne hårkur fra Silicon Mix lader jeg hellere end gerne virke længe. Men derimod er jeg grundig med, at få den skyllet ud igen. Hvis håret har ophobet silikone på sig, så vil håret føles stift og igen begynde og knække. Så bevares, vi er glade for silikone, men for meget silikone er også skidt.

Noget der ligner:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.