Rejser

Prag – Sightseeing part 2


Vi tog på tur for at se borgen i Prag (Pražský hrad). Det var en fantastisk oplevelse. Normalt siger sådanne ting, ikke mig alverden, men denne tur var noget af en oplevelse. Her er vi lige gået igennem den smukkeste have, og er nu på vej ind til selve slottet.


Sindssygt smukt og detaljeret. Jeg var meget fascineret. Jeg vil helt sikkert anbefale at man besøger borgen/slottet/kirken, hvis man skal til Prag.


Vi hyggede rigtigt med at tænde lys og komme mønster i alle “sparedåser” ;-)


En fantastisk udsigt udover hele Prag. Et kort stykke efter “Den Gyldne Gade”, som er en lille gade med meget små huse, hvor de udstiller en masse nips-ting og hvor man kan købe souvenirs, kom man til et lille område, hvor man kunne se udover hele Prag.


Da vores tur til slottet var ovre, tog vi ind til Karlsbroen og lige foran Hilton hotellet så vi denne frækkert.


Vi gik rundt inde på torvet ved Verdensuret, gik ned igennem de små gader. Vi besluttede os dog for, at vi hellere ville finde et roligt sted at spise, i stedet for en af de store cafeer lige ved torvet. Der var en forfærdeligt larm på torvet. Vi fik igen en tallerken Tjekkisk mad. Efter den store portion havde jeg dog fået NOK af kartoffel dumblings. De kan blive lidt kvalmende. De har en meget klistret og tyk konsistens. Puha – Jeg kan godt mærke, at jeg stadig ikke er klar til at spise en dumbling igen.

Noget der ligner:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.