Hudpleje

pH formular ansigtsbehandling

ph

Jeg elsker at prøve nye ting, især når jeg føler jeg står lidt fast i et irriterende hudproblem. Eller ikke nødvendigvis problem, men jeg synes altid der er plads til forbedringer. Lige nu synes jeg f.eks. at min hud har en ujævn tone.

Førhen døjede jeg meget med akne og store porer. I dag synes jeg, at jeg er kommet aknen til livs. Efter utallige behandlinger med laser, frugtsyre og en såkaldt Hydramie behandling. Nu synes jeg at mit problem er et stigende antal af mørke “skønhedspletter”, karsprængninger og så slår jeg ud engang imellem.

I dag fik jeg en pH Formular behandling hos House Of Wellness i Aalborg af Maria. I denne måned koster behandlingen nemlig kun 399 kr. i stedet for 629 kr.
Book tid online hos House Of Wellness her.

Jeg var så tilfreds med behandlingen, så jeg straks tænkte at jeg måtte dele det med andre. Første behandling er blot en “test” for om du kan tåle behandlingen eller ej. Derefter kan man få et kur-forløb, hvor man behandler et udvalgt problem. Det kunne f.eks. være akne, rynker, pigmentforandring eller rosacea. I mit tilfælde ville jeg foretrække at arbejde med henholdsvis akne (da jeg stadig slår ud engang imellem) og pigmentforandring.

Selve behandlingen tager lidt mere end 1 times tid. Det kan godt være lidt ubehageligt, når første syre kommer på. Den masseres groft ind i huden. Det prikker, stikker og svier en anelse imens den masseres ind i huden. Ret ubehageligt de første par minutter, men det er til at holde til. Når den første syre fjernes får du en dybderens (som jeg stærkt foretrækker, netop fordi jeg nogle gange slår ud). Derefter får du endnu en syre på. Den kan også være lidt voldsom, men for mig var der ikke alverden at mærke.

Produkterne til hjemmebrug er meget begrænset til det allerhøjest nødvendige. For mit vedkommende synes jeg desværre ikke, at produkterne giver mig fugt nok, da jeg kort tid efter blev helt stram i betrækket. Jeg blev anbefalet en serum mod akne til området omkring hage og mund, da det er her jeg altid slår ud. Genialt! Denne serum kunne jeg bruge under min sædvanlige creme.

Jeg kunne sagtens finde på at få behandlingen igen, men så skulle det være når behandlingen var på tilbud som den er nu, da jeg så ville bruge den som alternativ til en almindelig ansigtsbehandling. For at komme mine problemer til livs (skønhedspletter og karsprængninger), vil jeg istedet afprøve laserbehandling igen.

pigmentpletter
Mit sure fjæs uden makeup, viser de små brune pletter jeg har. Åh gud, hvor kan man da bare blive selvkritisk! Men hvem drømmer ikke om perfekt hud?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.