Parykker

Parykker i 2019

For 2 år siden skrev jeg mit senest indlæg om parykker. Det er helt vildt så meget der er sket siden da. Jeg mistede hurtigt interessen for parykker tilbage i 2016, da jeg ikke følte, at jeg kom helt i mål med nogle af de parykker jeg havde. Jeg havde sparret de forkerte steder, og jeg vidste ærligt talt knap nok, hvor jeg skulle starte. Jeg følte ofte, at det var lidt for tydeligt, at jeg bar paryk, og når man ikke ved hvad løsningen er, så tabte jeg bare modet.

I december 2018 kom lysten tilbage, og jeg har nu dagligt båret paryk siden starten af december. Jeg kan ikke, og vil ikke være foruden parykker nu. Er det ikke vildt, at man kan blive SÅ bidt af parykker? Men jeg har suget så meget viden til mig, siden jeg prøvede parykker første gang. Bevares, så havde jeg lidt startproblemer tilbage i december, men når man næsten dagligt får overraskede kommentarer fra gæsterne i salonen, så bliver man endnu mere motiveret og synes det er SÅ fedt.

Jeg har selvfølgelig også dage, hvor man bare har en “dårlig hårdag”, men disse dage har jeg fundet min egen løsning på, og så kan man altid prøve igen, når man kommer hjem, eller dagen efter. Den måde jeg påsætter parykker på, er ganske simpelt, med hårspray. Det skylles nemt af med lunkent vand, så du kan starte forefra, hvis du har en “dårlig” dag.

Dette er et par billeder af min seneste paryk, som jeg har strikket sammen helt fra bunden. Det tog knap 1,5 måned, at gøre den HELT færdig.


Sådan ser man ud, når man ikke kan lade være med, at prøve parykken, før den overhovedet er færdig ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.