Bolig

Nye stole, men hvilke?

Jeg har muligvis fået solgt vores nuværende spisebordsstole. Der skulle komme et par og afhente dem på mandag, så jeg tænkte at jeg hellere måtte gå igang med at tænke på hvilke stole jeg kunne tænke mig i stedet for. Jeg har fundet frem til, at vi helt sikkert skal have andet end skalstole denne gang, og at stolene skal være mere stabile og skal kunne holde til mere vægt. Yderligere skal benene være lige, da jeg hader at de støder ind i hinanden, når man trækker stolene ud.

Jeg har fundet frem til en model jeg rigtigt gode kan lide, men jeg er helt vild med modellen i gråt stof. Jeg ved bare ikke om det er praktisk, og om det passer ind?


Hvad synes i? Stol 1 eller stol 2?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 kommentarer

 • Nanna

  Jeg kan rigtig godt lide stol 1. Det passer rigtig godt ind i de andre ting, og jeg tror den grå vil blive lidt for kedeligt. Stol 1, er mere rå og stilet og stol 2 er mere enkel og ikke så personlig. Jeg synes du skal tage stol 1 :-)

  – Jeg følger dig, kan vi ikke følge hinanden? :-)

  http://nanna-kondrup.blogspot.com/

 • Lise

  Nu ved jeg ikke om du allerede har investeret i den sorte stol. I så fald, må du se bort fra den kommende smøre ;) Men jeg foretrækker den grå. Tilsyneladende modsat alle andre :) Den ser behagligere/hyggeligere ud, da den sorte læder godt kan blive lidt ‘klam’ at sidde på med bar hud.

  Derudover så kunne det tænkes, at årsagen til du solgte de andre, egentlig var en forandring. Tror ikke du oplever så umådeligt meget visuel forandring, hvis du vælger den sorte stol. Grå passer også flot ind i dit sort/hvide miljø. Siges grå ikke også at være sort’s lillesøster?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.