Hårfarvning

Milk Shake Direct Color Granny Grey

Gråt hår er bare stadig så populært og eftertragtet! Jeg har nu fået Milk Shake Direct Color Grey i lille størrelse på kun 100 ml, men det betyder at du nu kan prøve farven, uden at skulle betale det dobbelte. Så kan du se om det er noget for dig eller ej. Man skal nemlig ikke bruge særligt meget hårfarve til en enkelt gang, så derfor er det oplagt at man nu kan få dem i mindre størrelser til dem der vil prøve :-)

20170615_161530659_iOS

Min veninde er helt afhængig af det stads, men hun har også mørkegråt hår, og der er bare indtil nu, ikke noget der virker bedre for hende, end Milk Shakes Direct Color.

Jeg har et billede af hendes hår, fra da vi påsatte hair extensions for første gang, for et års tid siden. Dengang var den ikke nær så mørkegrå, men der kan man heldigvis selv blande, til man får den farve man ønsker.

Det skal så siges, at jeg klart anbefaler at man har så kold en farve i håret som muligt, før man går i gang. Jeg oplever nogle gange, at den kan trække grønt op, hvis man har gyldne steder i håret. Så der plejer jeg at bruge min absolut favorit silvershampoo fra Fudge først.

Pas på med at blande for meget farve i skummet, da det kan gøre håret blåt. Prøv dig gerne frem, og vær hellere lidt forsigtigt end for modig. Min veninde fortalte, at hun somme tider bruger farven ufortyndet, men det vil jeg sige, at man skal have en vis forsigtighed med. Men det følte hun simpelthen, at det gjorde håret en mere mørkere grå farve i stedet.

20160813_081640000_iOS

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.