Andet

Mandag

Det har været en lang dag i dag, med mange overvejelser. Jeg har været til møde i banken, om nogle nye tiltag til butikken. Det gik ikke helt efter mit hoved, og det har været lidt frusterende. Derfor bliver mit forbrug også skåret voldsomt ned det næste stykke tid, og jeg skal sætte lidt tid af til, at komme af med en masse ting, som jeg har ville sætte til salg længe. Nu skal der lidt styr på det kaos der er i garderobeskabet, og så har jeg bare så mange sko, som jeg slet ikke kan bruge pga. mine dumme fødder :/ Heldigvis skal jeg til et arrangement i Herning, hvor man kan sælge ud af sit brugte tøj.

På fredag har jeg tilbudt mine facebook-likes, at man kan få spraytan for kun 70 kr., og der bliver riiiigeligt at se til. Jeg tror virkelig jeg er helt færdig når det bliver aften. Jeg er alt for gammel til at knokle så meget ;-) Jeg synes også du skal ind og like min side for Spraytan Aalborg, hvis du kunne tænke dig en billig spraytan :-)
Jeg tror jeg vil prøve og tage et billede af mit spraytan-hjemmesalon-arrangement en af dagene, så I kan se hvor det hele foregår ;-) Det er ret primitivt, når man skal have det til at fungere herhjemme, men resultatet er da heldigvis godt alligevel ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.