Hår

Kunstige dreadlocks

Jeg har fået en del spørgsmål vedr. mit lidt spøjse hår, som jeg har haft henover sommeren. Grundet de mange afblegninger af mit hår, var jeg jo nødt til at klippe det meget kort, og eftersom det ikke var langt nok til, at jeg kunne få hair extensions påsat, så måtte jeg være lidt kreativ. Jeg havde længe ville prøve og få dreadlocks, men sådan som jeg skifter mit hår, så ville rigtige dreadlocks ikke være noget for mig. Jeg fik derfor dreadlocks, som bare skal flettes ind i dit eget hår. Dermed får du ikke nogen voldsom skade på dit eget hår. Det eneste der måske kan være svært er, at få givet dit ødelagte hår noget fugt, da man blot vasker håret i shampoo og ikke giver håret kur.

dreads

dreads2
Sådan så mit hår ud, efter jeg havde brugt mange dage på, at flette de kunstige dreads ind i mit eget hår. Og JA! Det er en _meget_ omfattende projekt, men jeg var skør nok til at springe ud i det.

Vedligeholdelse
Jeg vaskede håret så sjældent jeg kunne, da de kunstige dreadlocks bliver meget tunge når de bliver våde. Jeg blandede shampoo og vand i en flaske, og hældte det ned i hovedbunden. Så skyllede jeg ellers rigtigt grundigt bagefter.

Hvor køber man de kunstige dreadlocks? Og hvad skal man bruge?
Jeg havde omkring 150 tynde dreadlocks i farven White, dem finder du her
Så havde jeg en håndfuld i naturlig blond farve, dem finder du her
Så havde jeg en enkelt pakke af disse gennemsigtige elastikker, dem finder du her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 kommentarer

  • EverydayBlog

   Hej Lenette,
   Det kan måske godt lade sig gøre, men med så kort hår vil jeg ikke anbefale det. Jeg tror blot du vil føle det som en belastning at have hair extensions påsat i så kort hår.

 • Sabrina

  Kan det passe, at nogle af dreads’ne har et lilla skær? Og i så fald, er det de hvide eller blonde? :-)

  • EverydayBlog

   De var mere “silver”, men i noget lys, så de godt nok lyselilla ud :-) Så det var en blanding af “silver” og almindelig blond.

 • Maja

  Hej.. Jeg vil meget gerne have lavet sådan noget da jeg også har skiftet hår og farve meget.. Så det at man fletter det ind i er det svært og hvis det er hvad tager du for det..?
  Mvh Maja

  • EverydayBlog

   Det er slet ikke svært. Det kræver bare lige tålmodighed. Du kan evt. søge på youtube og se guides. Jeg laver desværre ikke dreadlocks, da jeg selv synes det kræver for meget vedligeholdelse for min smag :-)

  • EverydayBlog

   Det kan du sagtens. Man fletter istedet kun den ene ende af din dreadlock og bruger de to andre dele af dit eget hår. Så kan det sagtens blive nydeligt :-)

 • Kirstine

  Hej.
  Blev dit hår meget skadet af det? Jeg har hørt nogle sige at det er megét skånsomt for håret, fordi det er flettet hele tiden. Men vil jo rigtig gerne have en vurdering fra en der ikke sælger/påsætter..
  Kan man slet ikke bruge balsam?

  • EverydayBlog

   Mit hår gav simpelthen op efter jeg tog mine dreads ud. Det skal siges, at jeg havde dem påsat i nogle måneder uden rigtigt at give håret ret meget luft. Det er meget sjovt at prøve, men jeg vil ikke anbefale at have det påsat alt for lang tid ad gangen. Samtidig synes jeg også, at det kræver meget vedligeholdelse i form af opstramninger, så det kan godt blive lidt omfattende.

 • Ella

  Hej. Jeg har prøvet dreadlockshop.dk men når jeg prøver at bestille nogen, dukker Danmark ikke op i valgmulighederne, når man skal vælge et land. Havde/har du det samme problem, og hvis ja, hvad gjorde du så ved det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.