Dagens

Kærestedag

En hyggelig mandag sammen med kæresten. Holdte fri fra butikken. Havde blot en lille kunde til tjek af hendes hårpåsætning om formiddagen. Så fik jeg handlet ind, og mødtes med min kæreste derhjemme til middag. Vi kørte til Blokhus strand. Det var SÅ lækkert. Man skulle ellers ikke tro det, især når stranden var så tom som den var. Da vi kom hjem, skulle jeg lige pakke bestillinger fra webshoppen og på posthuset og apoteket. Da vi havde spist blomkålspizza om aftenen, kørte vi en lang tur på cykel, HELE 20 kilometer!! Jeg har virkelig en træt krop i dag :-(

strand1

strand2

strand3

strand4

strand5

974134_10151641739581480_1872041423_n
Blomkålspizza til aftensmad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 kommentarer

 • Hanne

  Hejsa,
  Blot et spørgsmål til dit fine hår :)
  Er du normalt mørkhåret? Hvordan kan du få det så lyst uden at ødelægge det fuldstændig? Jeg er selv mørkhåret men kunne godt tænke mig at prøve det lyse..
  God sommer,
  Mvh Hanne

  • EverydayBlog

   Hej Hanne,
   Jeg vil godt understrege af mit hår ER smadret. Det må ikke friseres når det er vådt, jeg må ikke engang komme til at trække ganske lidt i et hårstrå, så knækker det. Det tager dobbelt så langt tid om at tørre, og jeg kan ikke flade det med et alm. fladjern. Jeg har 2-3 steder, hvor jeg har områder på 1×1 cm, hvor der kun en omkring 4 cm langt hår. Jeg hører også om mange, som har taget den “langsomme” og fornuftige vej med masser af reflekser, men når håret bliver så lyst, så bliver det ødelagt uanset. Så jeg tror desværre ikke det kan anbefales, med mindre du har lidt attitude i stil med “Det vokser alligevel bare ud igen”.

   • Hanne

    Tak for dit svar! Hmm… Tror jeg elsker mit hår lidt for meget, så det bliver hvis til en omgang sort farve og så hårextensions hos dig når jeg har født i stedet for :)

    • EverydayBlog

     Jeg vil i hvert fald ikke anbefale det ;-) Jeg er ellers super glad for farven, men jeg laver næsten ikke andet end at sukke, hver gang jeg ser et flot og skulderlangt hår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.