Rejser

Jeg er i live igen

Humøret har været meget svingende på det sidste, og af personlige årsager har jeg ikke helt haft lysten til at blogge. Jeg har dog i mellemtiden været på ferie rundt i Europa, og føler at jeg nu er ved og have styr på hverdagen igen. Jeg har en masse ting og fortælle, så jeg tror at vi tager det ét indlæg ad gangen, ellers bliver det bare en lang og latterlig smøre ;-)

Da vi tog afsted på ferie, startede vi ud med en god brunch, som jeg havde forberedt dagen før. Vi skulle ret tidligt afsted, så der var ikke så meget tid til, at lave en masse mad om morgenen. Der var samtidig også en del tvivl om, hvorvidt vi kunne have alt bagagen i bilen.


Inden vi tog på roadtrip, var det meget vigtigt at jeg fik mig en OnePiece. Nu havde jeg gået og drømt om sådan én i en HEL uge ;-) Når først jeg sætter mig noget for, så skal det altså bare gennemføres. Jeg viser et bedre billede af min OnePiece senere. Jeg elsker den og den har været guld på vores roadtrip.


Efter en god brunch og en god bund i maven, gik vi igang med at pakke bilen. Eller rettere sagt, drengene pakkede bilen og jeg stressede over, om jeg havde glemt noget.


Et stop forbi grænsen i Tyskland resulterede i køb af Skittles og…


.. Heineken øl ;-) Eller “Heine-børger”, som jeg af en underlig grund kalder dem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.