Andet

Hund, hus og VW!

Ja, det overrasker næppe nogen, at jeg igen, på mystisk vis, nærmest havde glemt at jeg også har en blog. Jeg kom til og snakke med Thim om det den anden dag, og det er egentligt for dårligt, at jeg ikke får bloggen holdt ved lige, og får opdateret de ældgamle indlæg der efterhånden er. Så nu tror jeg det er tid til en opdatering, både af bloggens gamle indhold, men også en opdatering på, hvor meget der egentligt er sket i privaten siden Januar 2017.

Det sidste 1,5 års tid har vi kigget seriøst på, at finde et lille firkantet hus med lidt græsstrå. I Februar lykkedes det endelig, og vi flyttede fra 9 år i den gamle lejlighed i Bonnesensgade i Aalborg. Vi er nu flyttet i en lille hytte i Nørresundby ved Lindholm. Blot et par uger efter, så fik Thim hans drøm opfyldt: Vi adopterede Carlo. Carlo er en Staffordshire Bull Terrier, som vi har babysittet for min veninde on/off siden han blev født.

20170421_074012893_iOS

Carlo er nu knap 2 år gammel. Vi har haft ham i et par måneder nu, og vi kunne ikke have ønsket os en mere ligetil og kærlig hund. Vi havde haft meget uro om, hvorvidt det skulle være sådan en race vi skulle have, da racen kræver meget motion, men vi har altid elsket Carlo, så der var ingen tvivl, da vi fik tilbuddet. Vi får kørt ham træt på en enkelt lang gåtur hver dag, 2 mindre ture og en masse leg i haven. Absolut intet problem! Han er dødtræt når klokken rammer 20-21 stykker.

Jeg ville dødgerne vise billeder fra huset, men jeg føler stadig ikke vi er på plads, og stolt kan vise boligen frem.

20170422_121630000_iOS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.