Hus & have

Haveskør!

Ja, nu er det officielt. Jeg er flyttet i hus og have, med mand og vovse. Nu kan jeg for alvor mærke, at jeg er min fars datter. Min far er havetosset! På et niveau, hvor han har meter høje palmer og agaver i haven. Han har altid været kendt som den helt store have entusiast. Nu har det så smittet af på mig. Ikke fordi at jeg førhen har interesseret mig det mindste, for andet end, hvornår man kunne plukke jordbær i køkkenhaven. Men nu hvor der er masser af have der står helt bart, og yes, det er bare et stort stykke græs, så kribler det for at komme i gang. og dyrke ting. Helst spiselige sager.
tomhave
Den noget så tomme have, fra da vi flyttede ind i februar

Alt blev rykket op bagerst i haven. Der var træstubbe til både den ene, og den anden side. Vi fandt en masse gamle fliser og sten nede bagved. Der var lidt af det hele. Men vi fik ryddet ud og fjernet alt. Vi endte så med store bare pletter med jord. En masse græsfrø på og så vande, og vente.

thuja
Det lille bed til højre, var min første ide til højbede, men de er allerede nedlagt igen. Ups.

Da græsset var på vej tilbage var det i gang med at plante noget nydeligt. Vi er begge mest til lige linier, når det kommer til en have. Så ud og hente flere læs Thuja Smaragd. Jeg havde først rippet et par stykker i Bauhaus, men fandt ud af, at den absolut bedste pris fik vi hos Vestbjerg Plantecenter. 65 kr. pr. stk, og i en højde af cirka 60 cm. Jeg foretrækker personligt Smaragd, da jeg egentligt bare synes at den er smadder flot. Vokser typisk 20-30 cm pr. år. Kan blive 2,5 meter høj og 50-75 cm i bredden, så derfor står de med god mellemrum.

Drømmer om en grøn mur som denne. WOW!
Thuja_occidentalis_Smaragd_-_6
Billede lånt af Hækplanteronline.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.