Hår

Hårfarvnings-katastrofe!

For nyligt har jeg opdaget hvorfor jeg egentligt bør blive ved med og fortsætte med at gå til frisøren og få farvet hår, i stedet for at gøre det selv. Jeg farvede først mit eget hår, fordi det havde så mange forskellige nuancer i håret. Jeg ville have at det skulle være chokoladebrunt, så det passede nogenlunde med den mørkeste farve i mit hår, og ja – I kan vel huske hvordan resultatet blev..

Resultatet blev i hvert fald meget meget mørk chokolade i så fald. Men.. derefter ville jeg så farve mine hair extensions, så jeg slap for at skulle finde nogle nye. Jeg gik på jagt efter en sortbrun, da min nuværende hårfarve ikke passede med nogle af de brune nuancer. Det endte så med, at håret blev helt sort, og ikke havde skyggen af brunt skær. I går aftes måtte jeg så igang med min 3. omgang hårfarvning. Jeg fandt en helt sort farve, og farvede mit eget hår, og kom samtidig en smule i mine hair extensions, så jeg var sikker på at de ville få samme farve.

Her kan I vist se, hvorfor jeg valgte at farve mit hår til at starte med. Det passede ikke just til mine hair extensions. Ikke hvis man kiggede ordentligt efter, eller tilfældigvis stod med et kamera og en skarp blitz :-P


En frisure jeg lavede for at skjule mest muligt af farveforskellen. Hair extensions fra Qmode.dk

Noget der ligner:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.