Hairextensions

Hair extensions

Jeg har brugt en masse tid på at tage billeder af hår her i Januar. Jeg har fundet det helt rigtige lys i salonen, som gengiver farven næææsten helt perfekt. Jeg prøver altid og finde på måder hvorpå jeg kan gengive hårfarverne bedst. For det er smadder-svært at vurdere hårfarver ud fra billeder på sin skærm. Når man ikke lige har en professionel fotograf i baglommen, så må man være kreativ :-P

face2
Det er sjældent man ser hair extensions i køligere nuancer. Denne farve er ret kold sammenlignet med farve 4. Jeg starter med at få farven i 40 cm clip on, og udvider formentlig med flere typer og længder. Her finder du håret i 40 cm clip on.

40cm-clip-extensions-dark-roots-brun-sort
Denne farve er lidt ekstra lækker, fordi den har den mørke bund. Hvis du har en meget mørk bund, vil dette hår gør det nemmere at kamuflere dine hair extensions. Jeg bruger p.t. selv denne farve. Den er død-lækker! Fås i 40 cm clip on og 50 cm hårtrense.

billige-clip-on-extensions
Et forsøg på en sjov ide, der skulle forestille et hjerte <3

body-wave-cold-fusion-blond-613-2
Personligt vil jeg helst ikke bruge flere penge på at få hår med bodywave, da jeg synes man betaler mere for at få et fald, som ofte næsten ikke kan ses efter hårvask. Jeg har dog enkelte farver med bodywave til Cold fusion. Dette er farve 613.

extensions-med-moerke-roedder-10-613t extensions-med-moerke-roedder-10-613t-2
Dette er min absolutte favorit lige for tiden. Man skulle bare lige have øjnene op for, hvor fantastisk den egentligt er! Den hjælper så mange blondiner! 40 cm clip on og 40 cm hårtrense.

lace-paryk-aegte-haar-sortbrun-1b
Jeg har tidligere nævnt, at jeg i perioder går med paryk. Nogle har spurgt efter, hvor jeg har fået dem fra. Jeg tilbyder dem på webshoppen, dog kun i begrænset farver og længder, da de er hundedyre! En helt magen til min findes her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.