Anmeldelser

Gør det ikke: Loreal Infallible Fixing Mist

ENDELIG fik jeg min Urban Decay på lager igen. Jeg gik uden i 1 uge, og til sidst måtte jeg simpelthen give op. Kender I det, at man finder et produkt i den dyre ende, men tænker “Ej, jeg kan da godt nøjes”, og så køber man et produkt til det halve af prisen, og bliver dødskuffet! Mit discount-produkt blev L’Oréal Paris Cosmetics Infallible Fixing Mist. Jeg faldt for produktet, fordi det havde en fin emballage, let’s just keep it at that. Produktet har lidt blandede anmeldelser på Youtube, og jeg tænkte at jeg bare gav det en chance.

For dem der har fået den til at fungere, har de rystet flasken meget grundigt inden brug! Det prøvede jeg også, og tænkte “Ej, det ser da ud til at virke”. Så gik jeg ind i stuen, og heldigvis spottede Thim, at jeg havde sne i hele ansigtet, inden jeg gik ud af døren!

Den virker meget pudret, og det her pudder-lignende stads, samler sig på bunden af flasken, og det skal derfor rystes grundigt sammen med det resterende i flasken. Men uanset hvordan jeg rystede og rystede, så skete det samme igen. Det eneste jeg ikke prøvede, var at holde flasken i fuld arms længde, og så spraye ansigtet. Men så føler jeg bare, at produktet kommer ud over det hele, og bliver spildt i stedet?

Alkohol… Ja, det er jo helt en no-go, især for min hud. Det kan godt være at det er det pudder-lignende stads der gør min hud tør, men det føles fuldstændigt som om produktet er spækket med alkohol, og huden tørre lidt for meget ud.

Selve sprayen føler jeg ikke er fin, men derimod lidt “klodset”, så derfor kan der være noget om, at det virker bedre, hvis man holder sprayen længere væk fra ansigtet, når man sprayer.

14238_xlarge

Pris: 89 kr.
Størrelse: 100 ml
Kan købes hos Nicehair.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.