Hudpleje

Fugt til huden

Okay, jeg er bestemt ikke et geni når det kommer til hudpleje, men når jeg ser et godt produkt, som virkelig er godt til prisen, så skal ordet altså spredes. Jeg har brugt denne fugtmaske fra No7 de sidste par uger. Først lidt information om min hud på nuværende tidspunkt…

Min hud, vandindtag og generel kost
Fugttør. Fedtet t-zone pga. tørhed og meget stram “under” huden, uanset hvilken creme der bliver brugt. Mit indtag af vand har været lig 0. Jeg har indtaget store mængder light sodavand hver dag, sammen med light energidrik. Grøntsager har været begrænset.

Denne maske fra No7 er ikke et mikralprodukt, men den er lækker i konsistensen, og trænger ind. Jeg bruger den dog lidt anderledes end normalt, da min hud altid tørster hver morgen. Jeg er stram i hele “betrækket”, og denne fugtmaske afhjælper det bedre end mange andre fugtmasker. Jeg bruger den hver nat, i et tykt lag. Om morgenen er jeg dog stadig en anelse stram, men som et alternativ til A-Derma fedtcreme, så er denne fugtmaske mere behagelig, og man føler at den trænger ind, i stedet for at lægge sig ovenpå huden, som fedtcremen gør.

Fugtmasken koster kun 129 kr., og er faktisk ofte på tilbud i henholdsvis Føtex og Bilka. Jeg bruger denne meget mere end man normalt burde, og jeg kan nemt have denne maske meget længe. Der er betydeligt mere produkt i denne, sammenlignet med andre fugtmasker jeg har haft.

Serum med hyaluronsyre og en fed creme ovenpå
En gang imellem bruger jeg alligevel A-dermas fedtcreme om natten, hvis jeg føler jeg slet ikke kan være i min hud. Men nedenunder denne (og under min fugtmaske) bruger jeg en serum med hyaluronsyre, som giver fugt til huden, og dernæst en fed creme, som holder på fugten. Dét med at gå i detaljer omkring netop ingredienser lader jeg Henrik om. Hans blog har hjulpet mig rigtigt meget, og der kan læses mere om fugttør hud og de rigtige ingredienser i dette blogindlæg.

Jeg vil dog godt understrege, at denne fugtmaske vil ikke være løsningen på min stramme hud. Jeg bruger den blot som supplement til mit forhøjet indtag af vand, grøntsager og fiskeolie. Jeg håber og krydser fingre for, at jeg vil kunne se resultater indenfor en måneds tid med denne sammensætning i projekt “få sund hud”.

Drik mere vand, hvis du drikker energidrik og sukkerfri sodavand
I min søgen på en løsning på min fugttøre hud, har jeg opdaget, at hvis man indtager meget energidrik og sukkerfri sodavand (som jeg gør), så bør man drikke endnu mere vand. Husk også at drikke lidt vand ad gangen, da kroppen kun kan optage 1000-1200 ml vand pr. time, resten tisser man ud igen.

Hvis der er andre der, som mig, døjer med fugttør hud, så håber jeg, at I har kunnet bruge mine tricks til noget.

72108600900_prod_z

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.