Hårfarvning

Fra blond til titanium grey

Ja, jeg må bare dele det her ét eller andet sted! Kan næsten ikke holde hænderne nede af begejstring. Min veninde og jeg, har længe gået og summet lidt over, at vi altså skulle prøve og forvandle hendes hår fra en blanding af gyldent, blåt, grønt og gråt, til en overdrevet lækkert ensartet grå farve med mørk bund. I sidste uge gjorde vi det endelig!

Jeg har ingen frisør baggrund, men jeg elsker at lege med hårfarvning, og jeg har trods alt taget lidt viden og erfaring til mig, igennem de seneste år.

Nok med alt det snak. Jeg viser bare billederne!

bettina
Altså… Er det ikke bare dødlækkert? Hun havde mange forskellige farver i håret før, så vi lysnede med reflekser, så vi havde en god base. Derefter en omgang silvershampoo. Så blev bunden farvet sort, “midten” blev mørkegrå og spidserne en lys grå.

Nu var det første gang jeg gjorde det. Bettina skifter næppe hårfarve foreløbig, da hun får så mange komplimenter på hendes lækre grå farve, så mon ikke jeg har mulighed for at øve lidt mere ;-)

Tilføjelse: Til at lysne håret, tog vi babysteps, da håret før har været meget ødelagt. Vi brugte L’oreal Beize 6 vol sammen med noget blåt pulver jeg lige havde. Ved lysningen brugte vi balayage-metoden, så vi fik en blød overgang imellem farverne. Ud og skylle håret, og vaske grundigt i rensende shampoo og dernæst silvershampooen fra Fudge. Jeg er ikke sikker på, at det er den bedste ide, at bruge silvershampooen ved dette step, når man skal direkte til at tone håret, men vi ville bare gerne neutralisere så meget af det gyldne som muligt.

Så føntørrede vi håret grundigt. Dernæst tog vi Loreal Diarichesse 1 Jetblack og blandende ganske lidt Loreal Diarichesse CLEAR i. Så blev bunden farvet. Imens den fik lov til at trække, blandende vi en mellemfarve, som indeholdte 50/50 af henholdsvis Jetblack & Clear. Til sidste blandende jeg cirka 15/85 af Jetblack & Clear, så vi fik en meget lysegrå toning. Til sidste forsøgte jeg at blande overgangene.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.