Fest

Fest i lørdags


Der blev drukket tilpas mange KaySar øl.. mmhh :-)


Lidt anderledes makeup end normalt. Jeg har lagt en hvid farve “nederst”, en mørk turkis med sort ovenpå i midten og hvid under øjenbrynet.


Håret blev puffet så meget op som muligt, til en stor fuglerede. Hvad tænkte jeg dog på? ;-)


Mande-konkurrencer… Tsk tsk ;-)

Vi tog ind til Jomfru Ane Gade og klokken blev mange før jeg vendte hjem igen. Vi gik på Gaslight, hvor jeg ellers normalt aldrig kommer, og fik en Hockey Spand. Jeg havde aldrig hørt om en Hockey Spand før, men det er bare en lille plastikspand, der bliver fyldt med en sjus af en art. Den koster kun 50 kr. på Gaslight i Aalborg.

Min veninde og jeg gik på LA Bar, imens kæresten var et andet sted med en af hans tidligere klassekammerarter. Klokken meget tidligt om morgenen, gik jeg så lige et smut forbi McDonalds og knævrede med kæresten i telefonen hele vejen hjem. Sikke en aften :-) Nu tror jeg også at jeg har fået alkohol nok, for det næste lange stykke tid.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

    • EverydayBlog

      Hej Maja,

      Jeg har faktisk lige lavet et indlæg om hud, som snarest er færdigt og kommer på bloggen :-) Min hud er slet ikke så perfekt. Det er som oftest mit kamera der snyder. Jeg er dog rimelig tilfreds med min hud, udover at den fedter lidt. Jeg bruger dog ingen primer, kun en lille creme fra Chanel, som afhjælper fedtet hud. Ellers er det bare min skinfinish fra MAC og en smule concealer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.