Microweft extensions

En ommer

Inge kom på besøg i salonen tidligere på ugen. En knap så vellykket påsætning, blev rettet fra flettemetoden til microweft metoden. Vi fik fordelt håret jævnt, og fik sat fylde og længde frem mod ansigtet også. Sikke en forandring.

inge1
Her kan man måske ane, hvordan håret er placeret midt i det hele, og kun går fra øre til øre.

inge
Håret blev justeret og klippet op i en mere passende længde. Det er svært at få helt perfekt, da Inge har lidt grålige toner i håret og en masse spil, så det kan være svært at ramme 100%, når forskellen på længden skal være forholdsvis stor. Personligt synes jeg dog også, at det ville være for kedeligt, hvis håret var kortere, så vi gik på kompromis ;-)

UPDATE 01. SEP 2019
Det er sjovt, at se tilbage på gamle billeder. Den dag i dag, kommer Inge stadig hos mig. Nu er vi blevet lidt bedre til, at finde frem til den helt rette mængde af hår. Nu får jeg lov til at klippe lidt mere, end før i tiden. Desværre kan jeg ikke lige finde et nyere billede, men resultatet er altid SÅ smukt. Inges hår er blevet længere i imellemtiden, så vi påsætter omkring 100-125 gram i 35 cm, som klippes til en længde LIDT længere end hendes eget hår. En fyldig page er bare så fantastisk smuk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.