Anmeldelser

Elf False Eyelashes

Ja, så kom posten med en lille pakke og den indeholdte blandt andet nogle øjenvipper fra Elf. Jeg har nu taget dem i brug, og da jeg mente, at der var for lidt anmeldelser af Elf produkter, så ville jeg selv gå i krig med det projekt.


Elf Natural Lash Kit – 12,68 kr.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Limen var efter min mening, noget af det ringeste. Den tog evigheder om at blive “klar”. Det var nærmest umuligt at prikke hul på selve tuben, og derefter var det meget svært at få limen ud af tuben. Det virkede heller ikke til, at der var meget mere lim, end til en enkelt påsætning. Jeg droppede derfor limen og brugte i stedet min sikre vinder-lim fra Matas’ øjenvippe-pakker.

Jeg synes faktisk at de er rigtigt flotte og “fyldige”. De kræver ikke specielt meget arbejde med vippebukkeren og heller ikke specielt meget mascara. Jeg brugte iøvrigt og en cream eyeliner også fra Elf inden jeg sætte vipperne på og bagefter for at rette små fejl.

Nu skal jeg snart ned og have købt en god hvidvin til i aften. Jeg vil nok føle mig lidt overdressed i makeuppen nede i supermarkedet ;-) Men pjat, når Kissie kan, så kan jeg da også.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.