DIY

DIY: Glimmer sko

Her er en lille guide til hvordan jeg lavede mine glimmerstøvler.

Her er hvad du skal bruge:
Et par gamle sko
Tekstillim
Løst glimmer
Skål
Ske
Hårlak
Papir
Pepsi Max


Find et par gamle sko


Tekstil lim, løst glimmer (jeg brugte kun halvdelen), et par sko, tandstikker (som jeg ikke brugte alligevel), et stykke papir til at gribe glimmeret der falder af skoen og en ske til at fiske det tabte glimmer op.


Der manglede lige lidt cola på ovenstående billede. Der er et must med lidt Pepsi Max, når jeg skal lave tidskrævende projekter ;-)


Kom lidt lim på skoen ad gangen. Her havde jeg tænkt mig, at jeg ville bruge tandstikke til at fordele limen, men det fungere meget bedre at bruge en finger.


Fordel limen nogenlunde jævnt, da der ellers vil komme buler på overfladen når glimmeren hældes på.


Jeg havde en skål under skoen, til at opfange det meste af glimmeret jeg hældte på. Så var det lidt nemmere lige at fiske op med skeen.


Hold skoen henover dit papir, og hæld glimmeren direkte på skoen. Tryk forsigtigt med en finger på glimmeret bagefter. Bagefter bankede jeg skoen ned på papiret, så det meste overskydende glimmer, faldte af.


Når man rigtigt får fingrene i det, så sviner det en del. Så pas på ;-)

Afslut med et HEAVY lag hårlak. Det skal gerne påføres over flere gange indtil der ikke kommer glimmer af, når du lægger en finger på. Jeg vil endda komme lidt ekstra hårlak på, inden jeg skal ud af døren, så man er helt sikkert :-) Jeg lod skoene stå i et par timer før jeg tog dem i brug :-)


Voila! Super fede disko glimmer sko ;-)

Se lige hvordan jeg har fået glimmer udover hele gulvet. Jeg håber at I er lidt mere forsigtige, hvis I selv går i krig med projektet. Det skal siges, at det nok samlet tog 3 timer af lave skoene.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.