Aalborg,  eGo Aalborg

Det værste er sket

Ja, nu trøsteshoppede jeg jo den anden dag. På nuværende tidspunkt kan jeg dog godt se det komiske i det, for det er da bestemt mere nødvendigt nu. Søndag nat blev butikken udsat for indbrud. Alle hair extensions i butikken blev stjålet.

Jeg var meget ked af det, men tror at jeg ret hurtigt røg i en tilstand af chok. Det har bare krævet så meget hårdt arbejde, at få råd til at have et større lager. Men nu får jeg hjælp fra både banken og min leverandør. Så kan jeg forhåbentligt hurtigt komme ovenpå igen.

Et eller andet sted, så skulle det nok ske på et tidspunkt. Andre butikker i Aalborg er også blevet udsat for tyveri af samme produkt. Nu bliver butikken sikret så godt som muligt, og så sker det forhåbentligt ikke igen :-(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentar

  • Nina Amelia

    Øv hvor er det frustrerende når alt ens hårde arbejde ryger på den måde! Selvstændige arbejder så hårdt så det er mere end bare materielle ting der går tabt når en butik bliver bestjålet og smadret. Men godt at høre at banken og leverandør gerne vil hjælpe. Jeg håber at du kommer hurtigt op og køre igen :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.