Spraytan

Den BEDSTE selvbruner!

Jeg kom til og sidde og tænke på, at jeg slet ikke har lavet et indlæg om min absolutte favorit selvbruner. Jeg har nogle gamle indlæg, som går et par år tilbage, hvor jeg ævler om typiske matas-selvbrunere. Men nu er jeg altså blevet betydeligt mere erfaren indenfor selvbruner/spraytan verdenen. Den dag i dag, vil jeg, under ingen omstændigheder, undvære min yndlings-selvbruner. Selvbruneren er fra mærket That’s so, og den er, efter min mening, den absolut bedste selvbruner jeg har prøvet!

Hvad gør den her selvbruner speciel? Sammenlignet med andre selvbrunere, er denne virkelig nem at styre. Ofte får man streger, bliver underlig i farven eller så holder dåsen ikke til andet end et par behandlinger. Denne selvbruner sprayer ultra fint, tørrer dermed hurtigt, har en dejlig duft og giver en virkelig flot og naturlig farve. Du kan selv styre resultatet, alt efter hvor mange lag du bruger. Men husk endelig, at det bedste resultat får du, hvis du bruger tynde lag, lader det tørre, og så eventuelt kommer endnu et lag på. Hvis du bliver ujævn i farven, eller hvis væsken løber, så har du helt sikkert kommet alt for meget væske på!

Der er lidt forskellige versioner efterhånden, men min favorit er DARK, som viser dig farven med det samme. Den kan nogle gange være lidt svær at styre, men det er ofte kun fordi man får sprøjtet for meget på. Så længe man holder sig til tynde lag, så er den så nem! Det er absolut DARK jeg sælger flest af. Jeg må endelig ikke have udsolgt i salonen, så er der krise hos damerne ;-)

TIP! Brug en føntørre!
Det burde man bare altid gøre, uanset hvilken selvbruner man bruger. Men alle disse fra That so, sprayer simpelthen så fint, så hvis du blæser med din føntørre på det sprayede område, blot et minuts tid, så er den helt tørt ind. Så slipper man for at rende rundt og være klistret.

DARK
Spray med bronzer. Den giver dig farve øjeblikkeligt, men den vil smitte af indtil du vasker den overskydende farve af. Denne skal sidde 3-4 timer.

CLEAR
Super smart, hvis man ofte bruger produktet om natten. Denne smitter ikke af. Den skal sidde 3-4 timer.

ULTRA DARK
Samme stil som dark, men denne har betydeligt mørkere bronzer, og du behøver derfor ikke ret mange lag, før du er meget mørk. Denne skal til gengæld kun sidde 1 time.

thatsso-dark
thatsso-ultra-dark-selvbruner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.