London

Camden Market i London

Jeg ville ønske jeg havde mere tid på Camden Market, da det var et meget fascinerende sted. Et stort område med sjove og unikke butikker. Der er utroligt mange “boder”, hvor der dog er meget af det samme. Lidt ligesom at tage på Hjallerup Marked herhjemme :-) Camden Market er meget kompakt, men du ser helt sikkert nogle specielle typer af mennesker i området. Den afrikanske restaurant Shaka Zulu ligger blandt andet ved Camden Market. Shaka Zulu er en del af Dining Guide, men vi turde dog ikke vove os ud i afrikansk mad :-)

Inde i de små gader finder man også Cyberdog, som uden tvivl er en butik, som man ikke sådan lige glemmer igen. Jeg blev først yderst imponeret over de store robotter (?) ved indgangen til butikken. Uden at tænke videre over det, så var min første tanke, at det blot var en lille speciel butik med sindssygt højt musik, og en helt masse neon og uv. Man kommer dog ind, og kan tage en rulletrappe ned til en lille “grotte”, hvor du først bliver imponeret.

Man må ikke tage billeder i butikken, men jeg fik snusket mig til dette billede af nogle produkter, som var udstillet lige ved indgangen til butikken. På etagen nedenunder var der helt kulsort, og det eneste man kunne se, var neon og uv. Næsten alle deres produkter var selvlysende. Det var en helt utrolig oplevelse. Musikken var så høj, at man knap kunne snakke med hinanden. Der var så mange punkere, at man næsten ikke kunne komme rundt. En etage længere nede, fandt man den erotiske afdeling med selvlysende dildoer, og en pole danser i hjørnet. Butikken er helt klart er besøg værd!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.